BiS Reciklažni centar

Božić i sinovi

BiS Reciklažni centar – kompanija „Božić i sinovi“

Kompanija „Božić i sinovi“ prisutna je na domaćem tržištu više od 20 godina. Počela je sa radom 1985. godine. Od svog osnivanja pa do danas kompanija je svoju delatnost prilagođavala potrebama tržista, te su ključne tačke koje karakterišu njeno poslovanje vrlo raznolike:

BIS Reciklažni centar je započeo je sa radom u okviru kompanije Božić i sinovi 07. juna 2006. godine, nakon usvojene studije o proceni uticaja na životnu sredinu i dobijene saglasnosti za izgradnju centra za reciklažu, u Omoljici kod Pančeva.

Od samog nastanka, kompanija je usmeravala ciljeve svog poslovanja ka rastu postojeće baze resursa, širenju asortimana usluga i poboljšanju kvaliteta postojećih, kao stvaranju strateških partnerstva sa ključnim subjektima iz oblasti reciklaže. Dostizanje zacrtanih ciljeva omogućilo je BIS Reciklažnom centru da u okviru svoje strategije razvoja predviđa postepeno povećanje kapaciteta za preradu, jače pozicioniranje na domaćem tržistu i uvođenje efikasnih metoda upravljanja.

NOVA BUDUĆNOST ZA DRUŠTVO I PLANETU

Naša misija je da kontinuiranim zadovoljenjem potreba za zdravom životnom sredinom naših poslovnih klijenata i građana , poboljšamo kvalitet života, i da radom za dobrobit društva u kojem živimo stvorimo okruženje u kome ćemo pođednako voditi računa o čovekovim potrebama i o očuvanju životne sredine.

U KORAK SA BUDUĆNOŠĆU

Naša vizija je da postanemo sinonim za kompaniju koja kontinuirano postavlja više standarde, kako u oblasti poslovanja, reciklaže i očuvanja životne sredine tako i u oblasti življenja, i koja ne samo da uvodi trendove i navike, nego ih predviđa i kreira u dosluhu sa budućnošću.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.